Selasa, 9 Mac 2010

Nilai 3 Tempat kelengkapan perkahwinan

salam

Berpa hari ini kesihatan tidak mengizinkan liza, kesihatan ni watkan liza tak tido malam, aduhhhhhhh sembap mata tak cukup tido.. hari tu sakit gigi lepas tu kali ini ruam lak... aduh.. semalam gi jumpa doktor... jangkitan kulat.. doktor bagi ubat sapu, ubat makan dan lotion pencuci.. harap2 ia balik la sedia kala... dah tak larat macam ni... walau pun kesihatan macam ni mgu lepas pergi la nilai 3 bersama tunang dan sedaranya, membeli persiapan perkahwinan.. sepupu tunang liza tak lama lgi nak kahwin pada 06.06.2010, cantik tarikh tu.. byk juga la barang yang di beli bunga telur, paper bag, bunga untuk penangah, karpet la.. macam la.. ada yang mahal ada yang murah.. so kat sana kira kena pergi banyak tempat dah survey dulu... harga macam harga blh tengok.. bunga telur paling murah RM19.90 paten lama la... if nak jimat.. paling mahal RM 140.00 leh juga tawar menawar.. macam kelengkapan ada.. perhiasan untuk bilik pun ada.. liza tak dapat la beli.. sebab duit tengah tak ada tgk jela.. tapi tak perlah nnt leh ajak cik tunng pegi... dah survey dan plan ape nak beli nanti....  macam2 idea ada dalam kepala otak ni...
    Sambil-sambil tu liza juga ada tgk idea kat majalah penggantin.. untuk warna tema perkahwinan... ni pun tengah pening kepala.. terpaksa tukar sebb sepupu tunang liza sama dengan tema warna liza merah putih.. aduh macam mana ni.. tak tau nk pilih warna ape .... susahnya........ asal la leh sama.....


Tiada ulasan:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...